ÉAOP- 5.1.1/D-12 A „Funkcióbővítő integrált fejlesztések” PDF Nyomtatás E-mail

 

A „Funkcióbővítő integrált fejlesztések” című ÉAOP- 5.1.1/D-12 kódszámú pályá­zati felhívásra az Önkormányzati Képviselő­testület pályázat benyújtásá­ról döntött.

A pályázati kiírást kihasznál­va, a József Attila út és kör­nyezetének felújítását tervez­zük, kiemelve az Árpád Vezér Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és a VOKE Vasutas Művelődési Ház és Könyvtár közötti, jelenleg rendezetlen, kihasználatlan zöld területet.

A tervek szerint a Városi Uszoda melletti zöld területen közpark épülhetne sétányok­kal, pihenőpadokkal, a József Attila út és járda burkolata felújítása történne meg. A leg­látványosabb változást az Árpád Vezér Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény melletti területen tervezzük, itt szabadtéri szín­pad, játszótér, Béres József emlékpark, rendezvénytér, utcabútorzat, térvilágítás jelenne meg.

A pályázat lehetőséget adna az Árpád Vezér Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény udvarának rende­zésére és az Ady Endre utcán, a Városházával szemben lévő közösségi ház épületének fel­újítására is.

A 300 millió Ft összköltségű pályázatot 100%-ban támogat­ja az Európai Unió, így önerő vállalása nélkül valósulhatna meg városunk egy részének fejlesztése, mely eredménye­ként egy rendezett, funkcióval ellátott, megújult, egységes városkép alakulna ki az érin­tett akcióterületen, s kulturált életkörülményeket és további lehetőségeket biztosíthatnánk ezáltal a városlakóknak és az ide látogatóknak.

 

Keresés

Záhony Város Bemutató VideóGet the Flash Player to see this player.

time2online Extensions: Simple Video Flash Player Module

Eseménynaptár

<<  Október 2021  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

LinkekZáhonyi-Zóna

Körpanorámák

Pályázatok, tájékoztatók