ÚMVP IV. (LEADER) "A záhonyi városi piac felújítása"

 


Városi Piac felújítása

Záhony Város Önkormányzata az Európai Mezőgazdasági Fejlesztési Alapból a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének végrehajtásához nyújtandó támogatások (ÚMVP IV. tengelye) pályázati felhívására Záhony Városi Piac felújítása, fejlesztése címmel pályázatot nyújtott be 2009. novemberében.

A pályázatunkat a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal  kedvezően bírálta el és a projektet 9.098.301 Ft összegű támogatásban részesítette.

A kiíráson belül támogatható tevékenységek, piacok kialakításához szükséges építési, felújítási, bővítési munkák valamint a hozzá kapcsolódó kisléptékű infrastruktúra-fejlesztés.

A pályázat keretében megvalósuló beruházás kiterjed a piac aszfalt burkolattal történő borítására, a kerítés felújítására, a jelenlegi árusító asztalok cseréjére, fedett borítására. A piac területén beépítésre kerülne két illemhely, melyből az egyik mozgáskorlátozottak számára is használható lenne.

A projekt megvalósulása esetén kulturált környezetben történhet a piaci árusítás, amely feltehetőleg nagyobb számú és állandó eladó és vevőkört jelent majd, biztosítva ezzel a hazai kistermelők megtermelt árukészleteinek folyamatos árusítását. Környezeti állapotjavulást, rendezett, vonzó városi piacot, az árusok és vevők közérzetének javulását, a kistérségi központi szerepnek való megfelelést várjuk el a fejlesztéstől.

 

 

Keresés

Záhony Város Bemutató VideóGet the Flash Player to see this player.

time2online Extensions: Simple Video Flash Player Module

Eseménynaptár

<<  December 2019  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

LinkekZáhonyi-Zóna

Körpanorámák

Pályázatok, tájékoztatók